News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bancnotă de 200 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Bancnotă de 200 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un apatrid de origine rusă care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro falsă. 

În data de 03.07.2015, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un bărbat a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro falsă.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză, Igors S., în vârstă de 53 de ani, este posesor al unui ducument de călătorie pentru străini valabil, eliberat de autoritățile din Letonia, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice.

Persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria.

Bancnota au fost reţinute pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu