News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă Miercuri, 12 august a.c., între orele 09:00 – 19:00, în Municipiul Calafat

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă Miercuri, 12 august a.c., între orele 09:00 – 19:00, în Municipiul Calafat


SC. Compania de Apă Oltenia S.A. anunta întreruperea furnizarii apei potabile în Municipiul Calafat, în data de 12.08.2015, între orele 09:00 – 19:00, in scopul efectuarii unor lucrari la instalațiile electrice ale stației de tratare a apei Calafat.

 Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

COMUNICAT Apă Oltenia S.A
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu