News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un bărbat din Poiana Mare, accidentat grav de un şofer băut

Un bărbat din Poiana Mare, accidentat grav de un şofer băut


Un bărbat din Poiana Mare a fost accidentat grav de un şofer beat. Aseară, în jurul orei 19.45, pe DN 55 A, în localiatea Poiana Mare, C. Adrian, de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Calafat către Bechet, pe fondul consumului de alcool, l-a accidentat pe U. Ion, de 50 de ani, din localitate, care se deplasa pe partea dreaptă, în aceeaşi direcţie cu autoturismul.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat, ulterior fiind trasportat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova pentru investigaţii suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice. Pietonul a fost, de asemenea, testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză, pe numele șoferului, dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu