News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafetean urmărit internațional extrădat din Franța

Calafetean urmărit internațional extrădat din Franța

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 10 septembrie a.c., o escortă formată din lucrători de poliție din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj l-a preluat din aeroportul „Henry Coandă” București pe Mădălin Drăgan, de 19 ani, din Calafat, Dolj, extrădat din Paris, Franța.

Acesta a fost internat în Centrul de detenție Craiova, având de executat o pedeapsă de 2 ani în baza sentinței penale emise de Judecătoria Calafat pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Cel în cauză figura ca persoană urmărită la nivel național și internațional din 08.06.2015.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu