News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Minoră cu actele de identitate ale altei persoane, depistată la P.T.F. Calafat

Minoră cu actele de identitate ale altei persoane, depistată la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o minoră, cetăţean bulgar, care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie eliberat de autorităţile bulgare aparţinând altei persoane.

Joi, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind ca pasager într-un microbuz, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport emis de autorităţile bulgare. 

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia documentului prezentat, motiv pentru care au demarat verificările. În urma cercetărilor şi a declaraţiilor persoanei în cauză s-a stabilit că tânăra este K. S., cetăţean bulgar, în vârstă de 13 ani, care dorea să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen şi nu deţinea documente legale.

Conform Protocolului româno-bulgar persoana şi documentele în cauză au fost preluate de către Poliţia de Frontieră Bulgară în vedera continuării cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu