News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Femeia de 64 de ani, din Calafat, suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Femeia de 64 de ani, din Calafat, suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Femeia de 64 de ani, din Calafat, suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în baza mandatului emis joi seară de judecătorii Tribunalului Dolj. Inculpata a contestat hotărârea, contestaţia ei urmând să se judece săptămâna viitoare la Curtea de Apel Craiova.

Judecătorii Tribunalului Dolj au admis, joi seară, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi au dispus arestarea preventivă a Vasilicăi Vîrban, femeia de 64 de ani din Calafat suspectată că şi-a omorât soţul în bătaie: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatei VÎRBAN VASILICA, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8.10.2015 şi până la data de 6.11.2015 inclusiv. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpata VÎRBAN VASILICA. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 8.10.2015”. Imediat după pronunţare, inculpata a formulat contestaţie, care se va judec săptămâna viitoare, la Curtea de Apel Craiova.

Reamintim că femeia a fost reţinută pentru 24 de ore joi dimineaţă, în jurul orei 6.00, fiind suspectată că şi-a omorât bărbatul în bătaie. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în noaptea de luni spre marţi, Vasilica Vîrban a solicitat o ambulanţă la domiciliul său din municipiul Calafat, susţinând că soţul său, Mihai Sergiu Vărban, de 69 de ani, s-a întors bătut de la cârciumă. Medicii l-au găsit mort când au ajuns şi bătut rău, stabilindu-se că avea multiple fracturi costale şi unui traumatism de coloană vertebrală. Anchetatorii au luat-o la întrebări pe soţia bărbatului, care a susţinut sus şi tare că acesta s-a întors bătut acasă, însă potrivit anchetatorilor, leziunile suferite de bărbat nu îi permiteau acestuia să se deplaseze.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu