News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Urmărit naţional prins de poliţiştii doljeni

Urmărit naţional prins de poliţiştii doljeni


Doi bărbaţi pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepselor cu închisoarea, fiind condamnaţi definitiv pentru tâlhărie, respectiv înşelăciune, au fost prinşi de poliţiştii doljeni şi introduşi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova la acest sfârşit de săptămână. Unul dintre ei fusese dat în urmărire la nivel naţional.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, vineri, 2 octombrie a.c., în urma unei acţiuni organizate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat a fost depistat Nelu Toma, de 27 de ani, din localitatea Dobreni, Giurgiu, care locuia fără forme legale în Calafat, pe numele căruia Judecătoria Cornetu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi 3 luni. Cel în cauză a fost pus în urmărire naţională din data 1 octombrie a.c., de către I.P.J. Giurgiu. Poliţiştii doljeni l-au încarcerat pe bărbat la PMS Craiova.

Şi tot vineri, la nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova a fost organizată o acţiune pentru localizarea şi prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii şi punerea în executare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii sau de arestare preventivă. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii craioveni l-au prins pe Cristian Godeanu, de 33 de ani, cu domiciliul în Craiova pe numele căruia Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat să execute în regim de detenţie o pedeapsă de 2 ani şi 2 luni de închisoare pentru mai multe infracţiuni de înşelăciune. Şi craioveanul a fost încarcerat tot la PMS Craiova pentru ispăşirea pedepsei.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu