Advertisement

„Centrul de coordonare şi conducere a intervenţiei în caz de dezastre în zona transfrontalieră”

Calafat News
marți, noiembrie 24, 2015 | 07:10 Last Updated 2015-11-24T05:10:33Z

Mâine, ora 11.00, în Sala de Conferinţe a Consiliului Judeţean Dolj, va fi prezentat proiectul „Centrul de coordonare şi conducere a intervenţiei în caz de dezastre în zona transfrontalieră”.

Cu această ocazie, Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru Graniţa România-Bulgaria va promova Programul de Cooperare Transfrontalieră şi proiectele finanţate prin acest program.

Proiectul care se va prezenta este implementat de către Consiliul Judeţean Dolj, în parteneriat cu ISU Oltenia şi Administraţia Districtuală Vratsa din Bulgaria.

 „Evenimentul este destinat reprezentanţilor mass-media, ai factorilor de decizie, ai societăţii civile şi academice pentru sprijinirea activităţilor de comunicare şi informare, obiectivul acestei întâlniri reprezentându-l creşterea gradului de conştientizare privind oportunităţile oferite de Programul de Cooperare şi a beneficiilor aduse localităţilor în care s-a derulat proiectul şi implicit, regiunii de graniţă”, a subliniat directorul executiv, Nicoleta Mincu, într-un comunicat de presă.

sursa:cvlpress.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • „Centrul de coordonare şi conducere a intervenţiei în caz de dezastre în zona transfrontalieră”

Trending Now

Advertisement