News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

„Centrul de coordonare şi conducere a intervenţiei în caz de dezastre în zona transfrontalieră”

„Centrul de coordonare şi conducere a intervenţiei în caz de dezastre în zona transfrontalieră”


Mâine, ora 11.00, în Sala de Conferinţe a Consiliului Judeţean Dolj, va fi prezentat proiectul „Centrul de coordonare şi conducere a intervenţiei în caz de dezastre în zona transfrontalieră”.

Cu această ocazie, Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru Graniţa România-Bulgaria va promova Programul de Cooperare Transfrontalieră şi proiectele finanţate prin acest program.

Proiectul care se va prezenta este implementat de către Consiliul Judeţean Dolj, în parteneriat cu ISU Oltenia şi Administraţia Districtuală Vratsa din Bulgaria.

 „Evenimentul este destinat reprezentanţilor mass-media, ai factorilor de decizie, ai societăţii civile şi academice pentru sprijinirea activităţilor de comunicare şi informare, obiectivul acestei întâlniri reprezentându-l creşterea gradului de conştientizare privind oportunităţile oferite de Programul de Cooperare şi a beneficiilor aduse localităţilor în care s-a derulat proiectul şi implicit, regiunii de graniţă”, a subliniat directorul executiv, Nicoleta Mincu, într-un comunicat de presă.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu