News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

La volan sub influența băuturilor alcoolice

La volan sub influența băuturilor alcoolice

În noaptea de 03/04.11.2015, în jurul orei 01:45, lucrători din cadrul Secţiei 10 Poliţiei Rurală Poiana Mare l-au depistat pe, D.N. 55A - în localitatea Poiana Mare, pe S.OVIDIU, 42 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării de probe biologice.

Polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu