News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânăr de 18 ani cercetat pentru furt din locuință

Tânăr de 18 ani cercetat pentru furt din locuință

În data de 05.11.2015, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizați de către P.NICULAE, din comuna Cetate, Dolj cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au pătruns în imobilul său și au sustras mai multe bunuri, producând un prejudiciu de aproximativ 1500 lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate polițiștii Secţiei 9 Poliție Rurală Cetate au identificat autorul furtului, stabilind că se numește C. MĂDĂLIN, de 18 ani, din localitate. Astfel, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 05/06.11.2015, a pătruns prin efracție în locuinţa părții vătămate de unde a sustras mai multe electronice. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea intregii activități infracționale.

sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu