Tânăr de 18 ani cercetat pentru furt din locuință

În data de 05.11.2015, în jurul orei 18.30, polițiștii Secției 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizați de către P.NICULAE, din comuna Cetate, Dolj cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au pătruns în imobilul său și au sustras mai multe bunuri, producând un prejudiciu de aproximativ 1500 lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate polițiștii Secţiei 9 Poliție Rurală Cetate au identificat autorul furtului, stabilind că se numește C. MĂDĂLIN, de 18 ani, din localitate. Astfel, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 05/06.11.2015, a pătruns prin efracție în locuinţa părții vătămate de unde a sustras mai multe electronice. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea intregii activități infracționale.

sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.