Advertisement

Persoane fără adăpost din Calafat şi alte localităţi doljene,duse de poliţişti în centre sociale

Calafat News
miercuri, ianuarie 20, 2016 | 11:30 Last Updated 2016-01-20T09:30:21Z
Politistii doljeni au identificat aseară, în municipiul Calafat, într-o casă părăsită şi neîncălzită, un barbat de 43 de ani, Ciobanel Ion, din Calafat pe care l-au transportat la Unitatea de primiri Urgente din Calafat. În ultimele 24 de ore au fost identificate si transportate in locuri incalzite si centre speciale 5 persoane fără adăpost

Poliţiştii craioveni,în timpul executării atribuţiilor de serviciu,fiind la datorie in slujba cetatenilor non-stop, au urmarit identificarea persoanelor fără adăpost, în vederea luării măsurilor de transportare a acestora în spaţiile special amenajate. Astfel, poliţiştii au procedat la verificarea teritoriilor de competenţă, respectiv a locurilor unde se deţineau date că sunt frecventate de persoane ce fac parte din categoria celor mai sus amintite.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova i-au identificat, în dimineaţa zilei de ieri, pe R.GHEORGHE, 47 ani, din comuna Pleniţa, Dolj, P.PETRA, 66 ani, din Oraş Piatra Olt,  Olt, B.DUMITRU, 63 ani, din Craiova. Cei în cauză au fost conduşi la sediul secţiei în vederea transportării acestora în cadrul centrelor de adăpost. În acest sens a fost solicitat telefonic un echipaj medical, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, care a transportat persoanele în cauză la Centrul Social de Urgenţă ,,Sfântul Vasile” Craiova unde cele trei persoane au fost internate. Aseară, în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie l-au depistat, în urma unui apel telefonic de la o craioveancă cu simţ civic dezvoltat, pe strada Spania, lângă blocul O8, pe G.CRISTIAN, 35 de ani, născut în Orşova, judeţul Mehedinţi, persoană fără adăpost, care a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi internat în Centrul Social de Urgenţă Sf. Vasile- Asociaţia” Vasiliada”.

sursa:cvlpress.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Persoane fără adăpost din Calafat şi alte localităţi doljene,duse de poliţişti în centre sociale

Trending Now

Advertisement