Persoane fără adăpost din Calafat şi alte localităţi doljene,duse de poliţişti în centre sociale

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Politistii doljeni au identificat aseară, în municipiul Calafat, într-o casă părăsită şi neîncălzită, un barbat de 43 de ani, Ciobanel Ion, din Calafat pe care l-au transportat la Unitatea de primiri Urgente din Calafat. În ultimele 24 de ore au fost identificate si transportate in locuri incalzite si centre speciale 5 persoane fără adăpost

Poliţiştii craioveni,în timpul executării atribuţiilor de serviciu,fiind la datorie in slujba cetatenilor non-stop, au urmarit identificarea persoanelor fără adăpost, în vederea luării măsurilor de transportare a acestora în spaţiile special amenajate. Astfel, poliţiştii au procedat la verificarea teritoriilor de competenţă, respectiv a locurilor unde se deţineau date că sunt frecventate de persoane ce fac parte din categoria celor mai sus amintite.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova i-au identificat, în dimineaţa zilei de ieri, pe R.GHEORGHE, 47 ani, din comuna Pleniţa, Dolj, P.PETRA, 66 ani, din Oraş Piatra Olt,  Olt, B.DUMITRU, 63 ani, din Craiova. Cei în cauză au fost conduşi la sediul secţiei în vederea transportării acestora în cadrul centrelor de adăpost. În acest sens a fost solicitat telefonic un echipaj medical, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, care a transportat persoanele în cauză la Centrul Social de Urgenţă ,,Sfântul Vasile” Craiova unde cele trei persoane au fost internate. Aseară, în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie l-au depistat, în urma unui apel telefonic de la o craioveancă cu simţ civic dezvoltat, pe strada Spania, lângă blocul O8, pe G.CRISTIAN, 35 de ani, născut în Orşova, judeţul Mehedinţi, persoană fără adăpost, care a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi internat în Centrul Social de Urgenţă Sf. Vasile- Asociaţia” Vasiliada”.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.