News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prinşi cu puşti de vânătoare fără documente legale

Prinşi cu puşti de vânătoare fără documente legale


Doi doljeni de 44, respectiv 45 de ani, sunt cercetaţi penal, după ce jandarmii doljeni i-au prins cu arme de vânătoare pentru care nu aveau documentele legale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj, sâmbătă, 9 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, efective din cadrul IJJ Dolj – structura Segarcea, aflate în timpul unei acţiuni specifice de prevenire a faptelor antisociale în domeniul cinegetic, s-au sesizat cu privire la faptul că pe drumul ce face legătura între satele Dîlga şi Belcin sunt doi bărbaţi ce au asupra lor trei puşti că de vânătoare.

Jandarmii i-au oprit şi legitimat, constatând că este vorba despre D. C., de 44 ani, din Segarcea, şi D. I., de 45 ani, din comuna Calopăr, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că aceştia nu deţineau documente legale pentru armele de vânătoare găsite asupra lor şi muniţia aferentă – trei puşti de vânătoare cal.12 mmşi 46 cartuşe de vânătoare.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, documente ce au fost înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor, după cum au anunţat reprezentanţii unităţii.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu