Advertisement

Prinşi cu puşti de vânătoare fără documente legale

Calafat News
luni, ianuarie 11, 2016 | 06:30 Last Updated 2016-01-11T04:30:05Z

Doi doljeni de 44, respectiv 45 de ani, sunt cercetaţi penal, după ce jandarmii doljeni i-au prins cu arme de vânătoare pentru care nu aveau documentele legale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj, sâmbătă, 9 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, efective din cadrul IJJ Dolj – structura Segarcea, aflate în timpul unei acţiuni specifice de prevenire a faptelor antisociale în domeniul cinegetic, s-au sesizat cu privire la faptul că pe drumul ce face legătura între satele Dîlga şi Belcin sunt doi bărbaţi ce au asupra lor trei puşti că de vânătoare.

Jandarmii i-au oprit şi legitimat, constatând că este vorba despre D. C., de 44 ani, din Segarcea, şi D. I., de 45 ani, din comuna Calopăr, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că aceştia nu deţineau documente legale pentru armele de vânătoare găsite asupra lor şi muniţia aferentă – trei puşti de vânătoare cal.12 mmşi 46 cartuşe de vânătoare.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, documente ce au fost înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor, după cum au anunţat reprezentanţii unităţii.

sursa:cvlpress.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Prinşi cu puşti de vânătoare fără documente legale

Trending Now

Advertisement