News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

9 kg de heroină confiscate de agenții vamali bulgari

9 kg de heroină confiscate de agenții vamali bulgari


Agenții vamali bulgari au confiscat nouă kilograme de heroină în zona de trecere a podului dintre  Vidin - Calafat, a anunțat Agenția "Vama".

Drogurile au fost descoperite în dimineața zilei de 02 februarie de către o echipă mobilă a  Vămii Lom , care a oprit pentru a verifica o mașină, în care erau doi bulgari.

Comportamentul neliniștit al conducătorului auto a trezit suspiciuni din partea ofițerilor vamali pentru a examina mașina,  care cu sprijinul unor reprezentanți  ai Poliției de frontieră a fost dusă la terminalul vamal.

La efectuarea unei inspecții amănunțite, s-a constatat că în pragul masinii sunt ascunse pachete de pulbere. Prin  testare, s-a constatat că este heroină. Valoarea totală a lotului interceptat a fost de 9 kg.
Cei doi bulgari au fost arestați.

Cazul a fost preluat pentru investigaţii de Direcția Regională de Poliție Vidin, sub supravegherea Parchetului Regional.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu