9 kg de heroină confiscate de agenții vamali bulgari


Agenții vamali bulgari au confiscat nouă kilograme de heroină în zona de trecere a podului dintre  Vidin - Calafat, a anunțat Agenția "Vama".

Drogurile au fost descoperite în dimineața zilei de 02 februarie de către o echipă mobilă a  Vămii Lom , care a oprit pentru a verifica o mașină, în care erau doi bulgari.

Comportamentul neliniștit al conducătorului auto a trezit suspiciuni din partea ofițerilor vamali pentru a examina mașina,  care cu sprijinul unor reprezentanți  ai Poliției de frontieră a fost dusă la terminalul vamal.

La efectuarea unei inspecții amănunțite, s-a constatat că în pragul masinii sunt ascunse pachete de pulbere. Prin  testare, s-a constatat că este heroină. Valoarea totală a lotului interceptat a fost de 9 kg.
Cei doi bulgari au fost arestați.

Cazul a fost preluat pentru investigaţii de Direcția Regională de Poliție Vidin, sub supravegherea Parchetului Regional.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.