News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoturism căutat în Franţa, descoperit la P.T.F. Calafat

Autoturism căutat în Franţa, descoperit la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un microbuz marca Mercedes Benz, care figura ca fiind căutat în Franţa.

În data de 21.03.2016, ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Traian N., în vârstă de 57 ani, care conducea un microbuz marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Franţa.

În urma verficărilor specifice în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că microbuzul figurează ca fiind căutat în Franţa pentru folosirea ca probă în cadrul unor proceduri penale, alertă introdusă în data de 16.03.2016.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul roman a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat, el fiind doar şoferul microbuzului.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul în valoare de 23.000 lei a fost  indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu