Advertisement

Autoturism căutat în Franţa, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
marți, martie 22, 2016 | 16:46 Last Updated 2016-03-22T14:56:15Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un microbuz marca Mercedes Benz, care figura ca fiind căutat în Franţa.

În data de 21.03.2016, ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Traian N., în vârstă de 57 ani, care conducea un microbuz marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Franţa.

În urma verficărilor specifice în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că microbuzul figurează ca fiind căutat în Franţa pentru folosirea ca probă în cadrul unor proceduri penale, alertă introdusă în data de 16.03.2016.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul roman a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat, el fiind doar şoferul microbuzului.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul în valoare de 23.000 lei a fost  indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet până la finalizarea cercetărilor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat în Franţa, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement