News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

O cisternă plină cu GPL s-a răsturnat între Maglavit şi Poiana Mare

O cisternă plină cu GPL s-a răsturnat între Maglavit şi Poiana Mare


În această dimineaţă la ora 11.15, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DJ 553, între localităţile Maglavit şi Poiana Mare, un şofer în vârstă de 33 de ani, din judeţul Argeş în timp ce conducea o cisternă a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Poliţiştii din cele două localităţi şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Mare s-au deplasat la locaţia indicată, traficul fiind deviat pe alte rute, totodată stabilindu-se că nu sunt persoane vătămate în urmă evenimentului rutier. 

De asemenea, având în vedere faptul că în cisternă se aflau 9000 l GPL la faţă locului au fost prezenţi şi pompierii din Calafat. Şoferul va fi sancţionat cu amendă de către poliţiştii doljeni, în momentul de faţă fiind audiaţi martori, totodată încercându-se repunerea pe carosabil a cisternei.


sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu