News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Octogenar cercetat penal după ce şi-a cumpărat ilegal armă şi muniţie de la Vidin

Octogenar cercetat penal după ce şi-a cumpărat ilegal armă şi muniţie de la Vidin

Ieri, 29 martie a.c.,  în baza unor informaţii deţinute de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase a fost organizată o acţiune,  împreună cu poliţişti ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate, astfel fiind identificat pe C.MARIN, 80 ani, din comuna Maglavit, judeţul Dolj, care deţinea ilegal o armă neletală din categoria celor supuse autorizării, cal. 8 mm şi 6 cartuşe de acelaşi calibru.

În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta, în data de 29.12.2015, a cumpărat, fără drept, arma şi cartuşele din oraşul Vidin, Bulgaria şi le-a introdus în aceeaşi zi în România fără a le declara organelor vamale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, arma şi cartuşele fiind ridicate în vederea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu