Advertisement

Minori cercetați pentru furt

Calafat News
miercuri, aprilie 27, 2016 | 12:31 Last Updated 2016-04-27T09:31:26Z

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Calafat, în cursul zilei de ieri, în urma activităților întreprinse într-o cauză privind sustragerea mai multor bunuri dintr-o societate comercială, au fost identificați și conduși pentru audieri mai mulți tineri bănuiți de comiterea faptelor.

Oamenii legii i-au identificat pe M.R., G.G., ambii de 16 ani; A.F., de 17 ani; R.I., 13 ani şi S.M. 11 ani, toţi din municipiul Calafat, Dolj.
         În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceştia, în perioada 10 – 22.04.2016, în repetate rânduri, pe timpul nopţii au sustras din curtea unei societăţi comerciale aproximativ 100 mp greise, în valoare de 3500 lei.
          Gresia sustrasă au reușit să o comercializeze la diferite persoane din aceeași localitate, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 50%.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii doljeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, totodată urmărindu-se și documentarea întregii activităţi infracţionale.  
 
Ieri, 26 aprilie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii doljeni au fost sesizaţi de către D.ŞTEFANA, 72 de ani, din comuna Urzicuţa, Dolj cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au pătruns în locuinţa sa, în perioada 20-24.04.2016, de unde i-au sustras un frigider, un televizor şi o butelie, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1500 lei.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, în aceeași zi, au fost identificați și făptuitorii în persoana lui Ş.G., de 16 ani şi C.F., de 17 ani, ambii din comuna Urzicuţa,Dolj care au recunoscut fapta comisă, bunurile fiind recuperate în totalitate şi restituite părţii vătamate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Minori cercetați pentru furt

Trending Now

Advertisement