News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Polițiștii de frontieră au descoperit un doljean care făcea contrabandă cu îmbrăcăminte

Polițiștii de frontieră au descoperit un doljean care făcea contrabandă cu îmbrăcăminte


În data de 26 aprilie, ora 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca BMW, cetățeanul român Ionuţ O., în vârstă de 30 ani, domiciliat pe raza județului Dolj.

            Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului, în mai multe sacoşe, 100 articole de îmbrăcăminte (tricouri şi pantaloni) inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, bărbatul a declarat că a achiziţionat bunurile din Turcia, cu scopul de a le face cadou apropiaţilor cu ocazia sărbătorilor.

 Produsele  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu