Advertisement

Polonez prins încercând să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro

Calafat News
luni, aprilie 18, 2016 | 14:39 Last Updated 2016-04-18T11:39:49Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit, duminică, un cetăţean polonez care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.

În data de 17.04.2016, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean polonez a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul polonez Mykhalylo K., în vârstă de 52 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest la un magazin din  Bulgaria.

 Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Polonez prins încercând să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro

Trending Now

Advertisement