News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânăr de 18 ani cercetat pentru furt calificat

Tânăr de 18 ani cercetat pentru furt calificat


În dimineaţa zilei de ieri, ora 08:30, lucrători ai Postului de Poliţie Cetate au fost sesizaţi de către D.STELICĂ, din localitate cu privire la faptul că, în perioada 28-31.03.2016, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa fiului său D.CRISTIAN, de unde au sustras aparatură electronică în valoare de 500 lei. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, stabilind că  partea vătămată este plecată din ţară din anul 2015, imobilul său din comuna Cetate fiind nelocuit.

De asemenea, în aceeaşi zi, în urma activităţilor specifice desfăşurate a fost identificat autorul furtului în persoana lui C.MĂDĂLIN, de 18 ani, din comuna Cetate, Dolj. Suspectul, în noaptea de 29/30.03.2016, a forţat şi deschis lacătul care asigura uşa de acces în imobilul persoanei vătămate, de unde a sustras o combină audio, o staţie de amplificare audio şi un DVD-player, bunuri care au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu