News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Transportatorii de persoane, verificaţi de poliţiştii doljeni

Transportatorii de persoane, verificaţi de poliţiştii doljeni


Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, în perioada 11-13 aprilie a.c., efectivele Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat împreună cu poliţişti rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi ai formaţiunilor de poliţie rutieră, precum şi specialişti din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Dolj pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane efectuat prin curse regulate sau ocazionale. 

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost verificate în trafic peste 513 autovehicule, astfel fiind constatate şi aplicate 229 de sancţiuni, valoarea amenzilor fiind de peste 29.400 lei, dintre care 6 pentru nerespectarea capacităţii de transport, 3 amenzi pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, 4 pentru defecţiuni tehnice, iar alte 3 amenzi la Ordonanţa de Guvern nr. 69/2012 privind legalitatea transporturilor rutiere).

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere reţinute şi tot atâtea certificate de înmatriculare au fost retrase, a precizat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu