ISU Dolj recrutează voluntari

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj anunţă că participă la campania de voluntariat „Salvator din pasiune”, campanie organizată de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, având la bază beneficiile activităţilor de voluntariat, ca expresie a implicării, solidarităţii şi responsabilităţii civice şi valorii profesionale a acestora, materializată în sprijinul acordat comunităţilor pe timpul situaţiilor de urgenţă, dar şi pentru prevenirea lor. Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă lansează semenilor o provocare, aceea de a deveni voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din România. Proiectul se va derula în perioada 10 mai – 29 iulie a.c., interval de timp structurat în trei etape:

  • perioadă de recrutare şi înscrieri: 10.05 - 17.06.2016
  • perioadă pentru analiza dosarului este: 20.06 – 08.07.2016;
  • perioada destinată încheierii contractelor de voluntariat este 11.07 – 29.07.2016.


Analiza dosarelor candidaţilor se va efectua de către IGSU, împreună cu  reprezentanţi ai Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Voluntarul este persoana care îndeplineşte următoarele condiţii la  înscrierea pentru activitatea de voluntariat:


  1. vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani;
  2. apt din punct de vedere medical;
  3. să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea de infracţiuni cu intenţie;
  4. să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul serviciilor.
  5. activitate de voluntariat este o activitate fără scop lucrativ şi fără remuneraţie.


În cadrul activităţii de recrutare şi înscriere candidatul trebuie să prezinte un dosar care să cuprindă următoarele documente:


  1. cerere de înscriere;
  2. certificat de cazier judiciar (doar pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani);
  3. copie după actul de identitate;
  4. aviz psihologic;
  5. act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare;
  6. adeverinţă medicală cu menţiunea „apt pentru efort fizic” sau „apt pentru muncă”;
  7. acordul părinţilor/tutorelui legal, doar pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani.


Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi obţinute la numărul de telefon  0251.510.126  sau  accesând site-ul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj. www.isudolj.ro şi site-ul  Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă  www.igsu.ro

Recrutare şi înscrierea voluntarilor se efectuează în perioada sus menţionată ( 10.05 - 17.06.2016 ) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.