Iulia Lazăr are nevoie de ajutorul tău! DONEAZĂ!

Acest eveniment este creat cu scopul de a strânge o comunitate de oameni cu suflet, care vor SĂ DONEZE bani pentru a salva viața Iuliei Lazăr, o tânără de 21 de ani care se luptă cu o boală gravă și trebuie să strângă o sumă mare de bani pentru tratamentul de care are nevoie!

În luna septembrie 2015 a fost diagnosticată cu o tumoră renală în stadiu avansat.
Au urmat luni de tratament chinuitor, însă tumora s-a extins în organism, apărându-i metastaze pulmonare și la ficat, astfel că starea de sănătate i s-a agravat!

În acest moment, Iulia se află în spital, dar are nevoie să ajungă URGENT în străinătate pentru a urma un TRATAMENT COSTISITOR, care să îi redea speranța la o nouă viață!
Iulia are nevoie de AJUTORUL NOSTRU, al tuturor celor care pot contribui cu O SUMĂ cât de mică pentru a salva o fată la început de drum, cu o viață întreagă înainte!

Mesajul pe care Iulia Lazăr vi-l transmite este: "Ajutați-mă, am nevoie de voi! Mă lupt să trăiesc, vreau să mă bucur de viața pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o, de părinții care m-au crescut și de prietenii mei! Pentru ca eu sa pot avea această șansă, trebuie să trăiesc! Vă rog SĂ DONAȚI, orice sumă oferită îmi mai da o șansă la viață! Mă înclin și vă mulțumesc!"


Cum puteți dona: 
- Prin transfer bancar: 
Cont bancar: RO82BRDE170SV92418271700
Beneficiar: Lazăr Elena Mihaela Iulia
Număr contact: 0785150824

Pentru cei care doresc sa o ajute pe Iulia, dar sunt plecati in strainatate si nu pot dona in RON, este deschis un cont bancar in EURO pe numele tatalui ei. 
CONT BANCAR : RO22BACX0000001059593001 - EURO 
BENEFICIAR : LAZĂR CONSTANTIN
NUMAR CONTACT: 0751018770

Va multumim!!!
Daruieste o speranta!

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.