Advertisement

Tânăr căutat de autorităţile bulgare depistat la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, iunie 27, 2016 | 13:44 Last Updated 2016-06-27T10:44:11Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o persoana de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate eliberată de autoritatile bulgare, aparţinând unui conaţional, deoarece era căutat în ţara de origine pentru infracţiunile de furt şi tâlhărie.

În data de 25.06.2016, ora 16.00, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un microbuz marca Volkswagen, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.

Cu ocazia controlului, a rezultat că persoana prezentă la control nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia documentului. Ȋn urma verificărilor efectuate împreună cu organele de frontieră bulgare s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Petkov Y., în vârstă de 20 de ani. Acesta a declarat că a recurs la această metodă deoarece acesta intentiona sa iasa din Bulgaria stiind ca este cautat de autoritatile bulgare pentru savarsirea infractiunile de furt si talharie.

Conform protocolului româno-bulgar, persoana în cauză şi documentul de călătorie prezentat la control au fost preluate de Poliţia de Frontieră bulgară în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Tânăr căutat de autorităţile bulgare depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement