News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

P.T.F. Calafat - Bulgar prins cu remorca furată din Portugalia

P.T.F. Calafat - Bulgar prins cu remorca furată din Portugalia


Polițiștii de frontieră de la Calafat au descoperit o remorcă furată în Portugalia, condusă de un bulgar. Bărbatul în vârstă de 45 ani a încercat să treacă granița la volanul unui autocamion Man, care tracta o semiremprcă Smitz. Când au verificat cele două mijloace de tranport, polițiștii au descoperit că semiremorca, în valoare de aproximativ 25.000 de lei, era dată în urmărire de autoritățile portugheze.

 Șoferul bulgar l-a luat pe nu în brațe și a spus că nu știe nimic.
„În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că semiremorca figurează ca fiind bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile portugheze Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar  a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia semiremorcii, el fiind doar şoferul ansamblului de autovehicule. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire“, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt STPF Dolj. Semiremorca în cauză a fost confiscată până șa finalizarea cercetărilor.

sursa:craiovaforum.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu