News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bancnotă de 100 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

Bancnotă de 100 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu — P.T.F. Calafat au descoperit un cetățean din Belarus care intenționa să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.

În data de 03.08.2016, în jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au fost sesizați de către un controlor de trafic din cadrul Agenției de Control și Încasare Calafat, cu privire la faptul că un bărbat a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetățeanul belarus Anatoli S., în vârstă de 49 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieșit că aceasta nu prezintă elementele de siguranță ale uneia autentice.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că bancnota este falsă și că a primit-o ca rest în Bulgaria.

Bancnota a fost reținută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de punere în circulație de valori falsificate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu