Latest

latest

Bancnotă de 100 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

joi, 4 august 2016

/ by Calafat News

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu — P.T.F. Calafat au descoperit un cetățean din Belarus care intenționa să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.

În data de 03.08.2016, în jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au fost sesizați de către un controlor de trafic din cadrul Agenției de Control și Încasare Calafat, cu privire la faptul că un bărbat a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetățeanul belarus Anatoli S., în vârstă de 49 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieșit că aceasta nu prezintă elementele de siguranță ale uneia autentice.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că bancnota este falsă și că a primit-o ca rest în Bulgaria.

Bancnota a fost reținută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de punere în circulație de valori falsificate.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!