Furt în plină stradă, pradă de peste 8000 de lei

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus



Doi minori din Calafat, hoți de meserie, au reușit să dea pe 26 august, două lovituri în doar câteva ore, iar prada nu este de neglijat. Peste 10.000 de lei au reușit să fure cei doi. Acum sunt căutați de poliție pentru a fi puși sub acuzare pentru furt calificat. Unul dintre furturi a fost suprins de camerele de supraveghere ale unui magazin.

Pe imagini se vede cum cei doi stau langă o dubă de distribuție. Șoferul a luat marfa pentru a o duce la magazin și a lăsat mașina deschisă. Cei doi minori au văzut un ghiozdan pe scaunul din dreapta. Deși sunt în plină zi și lumea trece prin zonă aceștia nu se dezlipesc de mașină. Imediat ce nu se vede nicio persoană pe stradă unul dintre ei deschide ușa mașinii, ia ghiozdanul și pleacă tacticos ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Șoferul dubei avea toate încasările din acea zi plus banii săi: 8.200 de lei și 400 de euro.

O altă spargere au dat-o la un magazin din localitate. Acolo  au avut un plan bine stabilit. În timp ce unul dintre ei a ținut-o ocupată pe vînzătoare, al doilea a deschis casa de marcat și a furat aproximativ 900 de lei. Mai precis, pentru ca femeia să nu-l vadă pe hoț, prietenul său i-a cerut marfă de pe un raft înalt, aflat departe de casa de marcat. Prietenul său nu a avut nevoie decât de câteva clipe de neatenție pentru a goli casa.

Imaginile cu cei doi au ajuns și la poliție. „Au fost depuse două plângeri împotriva a doi minori. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au fost identificați și sunt căutați de poliție pentru a fi duși la audieri. În cauză s-au întocmit dousare penale pentru furt calificat“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

sursa:craiovaforum.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.