Latest

latest

Prins la volan şi fără permis de conducere...şi sub influența băuturilor alcoolice

luni, 22 august 2016

/ by Calafat News

Duminică, 21.08.2016, în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați de către M.AUREL, 27 de ani, din Craiova cu privire la despre faptul că, în localitatea Moțăței, a avut loc un accident rutier soldat numai cu pagube materiale.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că P. CRISTIAN, 44 de ani, din comuna Moțăței, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazul din localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit porțile imobilului locuinței lui M. AUREL.

P. CRISTIAN a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării probelor biologice unde a refuzat recoltarea. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că P. CRISTIAN nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză polițiștii craioveni au întocmit un dosar penal.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!