Turc prins la P.T.F. Calafat încercând să intre ilegal în ţară

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean turc ce intenţiona să intre fraudulos în România, evitând controlul de frontieră, îndrumat de vărul său, şofer al unui automarfar.

În data de 23 august, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au observat  un bărbat care încerca să intre în România din Bulgaria evitând efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei de stat. Imediat lucrătorii  din frontieră au intervenit şi au reţinut persoana în cauză, demarând cercetările.

Astfel, s-a stabilit că bărbatul este cetăţeanul turc Abdullah K., în vârstă de 22 de ani, care nu deţinea viză de intrare în România. Totodată, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că tânărul fusese îndrumat cum să evite controlul la frontieră de către şoferul turc al unui automarfar ce se prezentase la control pe sensul de intrare în ţară.

Totodată, asupra persoanei au fost descoperite documente de identitate şi un permis de conducere bulgăreşti, false, iar în urma controlului efectuat în cabina automarfarului condus de cetăţeanul turc K.S., în vârstă de 39 ani, au fost descoperite bagajele acesteia. La cercetări, cei doi cetăţeni turci au declarat că sunt rude şi intenţionau să ajungă împreună în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi bărbaţi, iar conform protocolului româno – bulgar, aceştia au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic de migranţi” respectiv, de „trecere frauduloasă a frontierei de stat”.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.