News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Turc prins la P.T.F. Calafat încercând să intre ilegal în ţară

Turc prins la P.T.F. Calafat încercând să intre ilegal în ţară


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean turc ce intenţiona să intre fraudulos în România, evitând controlul de frontieră, îndrumat de vărul său, şofer al unui automarfar.

În data de 23 august, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au observat  un bărbat care încerca să intre în România din Bulgaria evitând efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei de stat. Imediat lucrătorii  din frontieră au intervenit şi au reţinut persoana în cauză, demarând cercetările.

Astfel, s-a stabilit că bărbatul este cetăţeanul turc Abdullah K., în vârstă de 22 de ani, care nu deţinea viză de intrare în România. Totodată, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că tânărul fusese îndrumat cum să evite controlul la frontieră de către şoferul turc al unui automarfar ce se prezentase la control pe sensul de intrare în ţară.

Totodată, asupra persoanei au fost descoperite documente de identitate şi un permis de conducere bulgăreşti, false, iar în urma controlului efectuat în cabina automarfarului condus de cetăţeanul turc K.S., în vârstă de 39 ani, au fost descoperite bagajele acesteia. La cercetări, cei doi cetăţeni turci au declarat că sunt rude şi intenţionau să ajungă împreună în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi bărbaţi, iar conform protocolului româno – bulgar, aceştia au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic de migranţi” respectiv, de „trecere frauduloasă a frontierei de stat”.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu