Bulgar urmărit internaţional depistat la P.T.F. Calafat


Aseară, în jurul orei 20:30, Poliţia municipiului Calafat a fost informată de lucrători ai S.P.F. Calafat cu privire la faptul că, în punctul de trecere a frontierei, a fost depistat cetăţeanul bulgar H.N., 35 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat.

Persoana în cauză a fost preluată de o escortă din cadrul Poliţiei Calafat şi Serviciului de Investigații Criminale Dolj şi a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.

Astăzi, urmează a fi prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare. Polițiștii l-au încarcerat pe bărbatul de 35 de ani în arestul IPJ Dolj.

About the author

Gigel Ciobanu
Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.