News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean maghiar prins cu o bancnotă falsă de 100 de euro la P.T.F. Calafat

Cetăţean maghiar prins cu o bancnotă falsă de 100 de euro la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (P.T.F) Calafat au descoperit un cetăţean maghiar, de 41 de ani, care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, în cursul zilei de joi, 15 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean maghiar a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.    

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii STPF Dolj, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul maghiar Viktor F., în vârstă de 41 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria.

“Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate”, a precizat comisar şef Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu