Îmbrăcăminte susceptibilă a fi contrafăcută descoperită la vama Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit într-un autoturism 175 articole vestimentare, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară. Oamenii legii au confiscat marfa şi au întocmit în cauză dosar de cercetare penală.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Doljm, joi, 22 septembrie a.c., ora 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Neli C., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Dolj, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia mai multe pungi din plastic ce conţineau 175 articole  vestimentare (costume sport şi lenjerie intimă), inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

Şoferul autoturismului a declarat că nu deţine documente de provenienţă sau certificate de calitate pentru bunurile descoperite cu ocazia controlului de frontieră.

„Produsele a căror valoare este de 2.530 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998”, a precizat comisar şef Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.