News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Îmbrăcăminte susceptibilă a fi contrafăcută descoperită la vama Calafat

Îmbrăcăminte susceptibilă a fi contrafăcută descoperită la vama Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit într-un autoturism 175 articole vestimentare, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară. Oamenii legii au confiscat marfa şi au întocmit în cauză dosar de cercetare penală.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Doljm, joi, 22 septembrie a.c., ora 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Neli C., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Dolj, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia mai multe pungi din plastic ce conţineau 175 articole  vestimentare (costume sport şi lenjerie intimă), inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

Şoferul autoturismului a declarat că nu deţine documente de provenienţă sau certificate de calitate pentru bunurile descoperite cu ocazia controlului de frontieră.

„Produsele a căror valoare este de 2.530 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998”, a precizat comisar şef Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu