I. Vasile, de 59 de ani, din localitatea Maglavit, cercetat pentru contrabandă cu ţigări

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiștii din Calafat, în timp ce patrulau pe D.J. 552, l-au depistat pe I. Vasile, de 59 de ani, din localitatea Maglavit, care transporta în autoturismul proprietate personală, 160 pachete de ţigări provenite din contrabandă.

Țigările au fost ridicate în vederea predării către Direcţia Regională de Vamă Craiova, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.