News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şapte cetățeni irakieni ascunşi într-un spaţiu amenajat sub o platformă auto, depistaţi la PTF Calafat

Şapte cetățeni irakieni ascunşi într-un spaţiu amenajat sub o platformă auto, depistaţi la PTF CalafatPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat, ascunşi într-un spaţiu special amenajat sub platforma unei autoutilitare, şapte cetățeni irakieni (patru femei şi trei bărbaţi) care intenţionau astfel să intre fraudulos în România.

În data de 30.09.2016, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz cu platformă auto, cetăţeanul bulgar D. Atanas, în vârstă de 63 ani.


Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit, sub platforma microbuzului, un spaţiu special amenajat, la controlul căruia au fost depistate ascunse şapte persoane, patru de sex feminin şi trei de sex masculin.

Din primele cercetări, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi migranţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu