Autoturism de lux căutat în Belgia, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit un autoturism marca Mercedes – Benz, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, care figura ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

În data de 22.11.2016, în jurul orei 21.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetățeanul bulgar Makariev G., în vârstă de 34 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes-Benz CLA 180, fabricat în anul 2013, pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare poloneze.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că certificatul de înmatriculare al autovehiculului nu prezintă elementele de siguranță specifice, fapt pentru care au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

În urma acestora, a rezultat faptul că autoturismul este dat în urmărire internațională prin Interpol, fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, iar plăcuțele de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul de aceeași marcă.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat mașina de la un cetățean polonez şi nu ştia că ar fi furată.

Polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării autoturismului, în valoare de aproximativ 20.000 euro, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tăinuire la furt și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

sursa:politiadefrontiera.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.