Fără permis şi cu o alcoolemie record a intrat cu maşina în gard

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Conform IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 19:45, lucrători ai Postului de Poliţie Ciupercenii Noi au fost sesizaţi cu privire la faptul, în localitatea Ciupercenii Noi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

 La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că M.GEORGICĂ, 40 de ani, din aceeaşi localitate, având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism, iar la o intersecţie a lovit gardul unei locuinţe.

Acesta a fost condus la Spitalul municipal Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.