News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Fără permis şi cu o alcoolemie record a intrat cu maşina în gard

Fără permis şi cu o alcoolemie record a intrat cu maşina în gard

Conform IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 19:45, lucrători ai Postului de Poliţie Ciupercenii Noi au fost sesizaţi cu privire la faptul, în localitatea Ciupercenii Noi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

 La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că M.GEORGICĂ, 40 de ani, din aceeaşi localitate, având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism, iar la o intersecţie a lovit gardul unei locuinţe.

Acesta a fost condus la Spitalul municipal Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu