News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Descinderi la evazionişti din Craiova, Podari şi Poiana Mare

Descinderi la evazionişti din Craiova, Podari şi Poiana Mare


Reprezentanţii IPJ Dolj au anunţat că, în această dimineaţă, peste 50 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Eonomice, Poliţiei Municipiului Craiova şi Poliţiei Municipiului Calafat, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, au efectuat 15 percheziţii domiciliare în municipiul Craiova şi comunele Poiana Mare şi Podari din judeţul Dolj, la sediul unei societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală. Din cercetările efectuate de către oamenii legii, s-a stabilit faptul că în perioada 2011-2013, persoanele vizate, în calitate de administratori sau contabili ai unei societăţi comerciale, cu sediul în Poiana Mare, au înregistrat în evidenţa contabilă a societăţilor documente fictive privind achiziţia unor importante cantităţi de deşeuri feroase şi neferoase de la societăţi fantomă, diminuând astfel obligaţiile fiscale datorate bugetului consolidat al statului de cele trei societăţi, cu suma totală de aproape 900.000 lei. În urma descinderilor efectuate, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şapte persoane în vederea audierii şi continuării cercetărilor.

sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu