News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, ora 17.00, la Casa de Cultură Calafat, se va desfăşura Spectacolul: " Împreună de Sărbători ! "

Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, ora 17.00, la Casa de Cultură Calafat, se va desfăşura Spectacolul: " Împreună de Sărbători ! "


Asociatia " Sperantei pentru Iulia Lazar ", cu acordul si sprijinul Primariei Calafat si Biblioteca Municipiului Calafat, a organizat acest spectacol cu scopul de a felicita si multumi calafetenilor frumosi de toate varstele. 
Vor urca pe scena: 


  •  4 coordonatori calafeteni care de multi ani, cresc, educa si obtin rezultate deosebite cu copiii lor, atat in tara cat si in strainatate. Alaturi de fiecare dintre acesti minunati coordonatori, vor fi copiii lor si adultii, care i-au sprijinit si-i sprijina pentru ca munca pe care o desfasoara, sa nu fie zadarnica;
  • -calafeteni frumosi de toate varstele ( indiferent de statut social, varsta, culoare politica, etc. ).

GAZDA acestui " spectacol cu scantei ", va fi d-na coord. Carauleanu, impreuna cu copiii sai de la Ansamblul Folcloric " Rozele Calafatului " si invitatii lor. 

Spectacolul va fi fotografiat, filmat si difuzat atat de calafetenii nostrii cat si de televiziune! Acest spectacol va fi apoi transmis, in perioada sarbatorilor de iarna! 

OBIECTIVUL acestui grup, al asociatiei, al d-nului primar si al tuturor coordonatorilor ( nu doar al celor 4 din acest an ) este de a descoperi, a scoate in evidenta, a sustine, a multumi si a felicita, fiecare calafetean frumos al comunitatii noastre.

2016, va fi primul an cu aceasta initiativa, cu INTENTIA de a se repeta acest spectacol cu acelasi obiectiv si tematica, in fiecare an, in aceasta perioada. 

Deci, chiar daca acum, vor fi f.f. multi copii si cativa adulti, STIM ca, Municipiul Calafat are cu mult, mult mai multi copii si adulti frumosi ce merita sa le multumim si sa-i felicitam.
Grupul " S.O.S.Calafat "; 

Asociatia " Sperantei pentru Iulia Lazar";
Primaria Calafat cu d-nul primar Lucian Ciobanu si d-nul viceprimar Leontin Afrenie ;
Biblioteca Municipiului Calafat, Ansamblul Folcloric " Rozele Calafatului " si d-na coord. Marinela Carauleanu; 
Grupul Pinky si d-na coord. Sorina Mihaela Kandinsky; 
A.S. Viitorul Calafat si d-nul antrenor de fotbal Claudiu Oncica;
Grupul de judo si d-nul prof. Alexandru Pop;
Fam. Gabriela si Radu Ghitulescu;
D-nul Ciobanu Gigel;
D-nul Cristian Rudareanu;
si multi, multi alti calafeteni frumosi,
Va asteptam cu drag, numerosi, sambata 17 Decembrie, ora 17, la Casa de Cultura Calafat!

INTRAREA LIBERA!

P.S. Noi ( grupul + asociatia ), ne-am organizat si ne suportam personal, cheltuielile acestui spectacol fara ajutorul financiar al bugetului local. 
Dar... Un proverb italian spune: 
" Ma vezi cu un ochi, te vad cu amandoi ".
Deci... 

MESAJ PATRONILOR CALAFETENI si NU numai acestora:
Daca doriti sa donati 1 ron in contul asociatie si/sau un pachetel copiilor cu putine posibilitati si batranilor neputinciosi, prezenti in sala si din comunitatea noastra, in numele activitatii dvs. comerciale si/sau al dvs.

VA MULTUMIM ANTICIPAT, TUTUROR!
CU TOTII IMPREUNA PENTRU O VIATA MAI BUNA!
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu