Advertisement

Programări on-line pentru înmatriculări şi transcrieri de vehicule la SPCPRPCIV Dolj de la 1 februari

Calafat News
vineri, ianuarie 27, 2017 | 09:50 Last Updated 2017-01-27T07:50:35Z
Pentru  gestionarea  fluxurilor de persoane, într-o atmosferă degajată în care cetăţeanul este tratat cu respect şi beneficiază de servicii de calitate, operativitate şi promptitudine, la nivelul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dolj s-au luat măsuri de optimizare a operaţiunilor cu publicul.

Din data de 01.02.2017 S.P.C.R.P.C.I.V. Dolj vă pune la dispoziţie un site unde se pot face programări on-line pentru efectuarea de înmatriculări şi transcrieri de vehicule.

“Astfel, prin introducerea site-ului www.permise-inmatricularidolj.ro, vă punem la dispoziţie un instrument modern de rezervare on line a serviciilor pe linie de înmatriculări/transcrieri autovehicule cu posibilitatea alegerii datei în care solicitantul se poate prezenta în vederea depunerii documentelor. Precizăm faptul că în urma verificării disponibilităţii la data solicitată softul emite primul interval de timp disponibil în paşi de câte 7 minute considerat suficient pentru rezolvarea unui set de documente.

Programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completarea programării solicitantul se asigură că deţine toate actele necesare depunerii cererii şi care sunt menţionate în lista de documente afişate la sediu sau publicată pe pagina de Internet www.prefecturadj.ro la secţiunea care interesează”, se precizează într-un comunicat de presă al SPCPRPCIV Dolj.

sursa:lupamea.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Programări on-line pentru înmatriculări şi transcrieri de vehicule la SPCPRPCIV Dolj de la 1 februari

Trending Now

Advertisement