Advertisement

Un cetățean bulgar, urmărit international pentru infracțiuni cu violență, depistat la P.T.F. Calafat

Calafat News
vineri, ianuarie 13, 2017 | 11:31 Last Updated 2017-01-13T09:41:57Z
Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean bulgar, căutat de autorităţile bulgare pentru savarsirea de infracțiuni cu violență.

În data de 12.01.2017, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, călătorind cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul bulgar Nikola T., în vârstă de 50 ani.

Cu ocazia efectuarii formalităţilor de frontieră, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de catre autoritatile bulgare din data de 23.10.2015.

În urma verificărilor suplimentare,  a rezultat faptul că acesta este urmărit internațional prin INTERPOL, fiind căutat de către autoritățile bulgare in vederea arestarii si extradarii pentru savarsirea de infracțiuni cu violență.

Cetățeanul bulgar a fost predat unei echipe operative din cadrul Poliției Municipiului Calafat pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

sursa:politiadefrontiera.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un cetățean bulgar, urmărit international pentru infracțiuni cu violență, depistat la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement