News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un cetățean bulgar, urmărit international pentru infracțiuni cu violență, depistat la P.T.F. Calafat

Un cetățean bulgar, urmărit international pentru infracțiuni cu violență, depistat la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean bulgar, căutat de autorităţile bulgare pentru savarsirea de infracțiuni cu violență.

În data de 12.01.2017, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, călătorind cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul bulgar Nikola T., în vârstă de 50 ani.

Cu ocazia efectuarii formalităţilor de frontieră, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de catre autoritatile bulgare din data de 23.10.2015.

În urma verificărilor suplimentare,  a rezultat faptul că acesta este urmărit internațional prin INTERPOL, fiind căutat de către autoritățile bulgare in vederea arestarii si extradarii pentru savarsirea de infracțiuni cu violență.

Cetățeanul bulgar a fost predat unei echipe operative din cadrul Poliției Municipiului Calafat pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

sursa:politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu