Un cetățean bulgar, urmărit international pentru infracțiuni cu violență, depistat la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean bulgar, căutat de autorităţile bulgare pentru savarsirea de infracțiuni cu violență.

În data de 12.01.2017, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, călătorind cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul bulgar Nikola T., în vârstă de 50 ani.

Cu ocazia efectuarii formalităţilor de frontieră, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de catre autoritatile bulgare din data de 23.10.2015.

În urma verificărilor suplimentare,  a rezultat faptul că acesta este urmărit internațional prin INTERPOL, fiind căutat de către autoritățile bulgare in vederea arestarii si extradarii pentru savarsirea de infracțiuni cu violență.

Cetățeanul bulgar a fost predat unei echipe operative din cadrul Poliției Municipiului Calafat pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

sursa:politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.