B.FLORIN, 40 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, prins băut la volan

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În data de 14.02.2017, ora 16:00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat - Formaţiunea Poliţie Rutieră, aflându-se în timpul executării serviciului, l-au depistat pe B.FLORIN, 40 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj în timp ce conducea, pe D.N. 56 D, în  Calafat, o autoutilitară, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.