News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

B.FLORIN, 40 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, prins băut la volan

B.FLORIN, 40 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, prins băut la volan

În data de 14.02.2017, ora 16:00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat - Formaţiunea Poliţie Rutieră, aflându-se în timpul executării serviciului, l-au depistat pe B.FLORIN, 40 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj în timp ce conducea, pe D.N. 56 D, în  Calafat, o autoutilitară, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu