Advertisement

Autoturisme cu documente false, descoperite la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, martie 06, 2017 | 16:30 Last Updated 2017-03-06T14:30:09Z

Polițiștii de frontieră doljeni au depistat doi bărbați, un cetățean român și un cetățean bulgar, care conduceau autoturisme pentru care au prezentat la controlul de frontieră documente false.

În data de 04.03.2017, în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, cetățeanul român Irinel N., în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism marca Opel.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că certificatul de înmatriculare și talonul de inspecție tehnică prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind false.

În data de 05.03.2017, în jurul orei 13.00, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetățeanul bulgar Ivov P., în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat faptul că permisul auto al șoferului nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturisme cu documente false, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement