Advertisement

Microbuz căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, mai 11, 2017 | 15:33 Last Updated 2017-05-11T12:41:03Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetățean român care conducea un microbuz marca Mercedes, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, căutat de autoritățile din Germania.

În data de 10.05.2017, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Florin V., în vârstă de 41 ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Polonia.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră doljeni au avut suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, fapt pentru care au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

În urma acestora, a rezultat faptul că microbuzul, fabricat în anul 2005, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obținut microbuzul în urma unui schimb de autovehicule și nu are cunoştinţă despre faptul acesta este furat.

Polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării mijlocului de transport, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, în cauză fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

sursa:politiadefrontiera.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Microbuz căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement