Microbuz căutat de autoritățile din Germania, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat un cetățean român care conducea un microbuz marca Mercedes, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, căutat de autoritățile din Germania.

În data de 10.05.2017, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Florin V., în vârstă de 41 ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Polonia.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră doljeni au avut suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, fapt pentru care au procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

În urma acestora, a rezultat faptul că microbuzul, fabricat în anul 2005, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obținut microbuzul în urma unui schimb de autovehicule și nu are cunoştinţă despre faptul acesta este furat.

Polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării mijlocului de transport, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, în cauză fiind întocmite acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

sursa:politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.