Irakian cu carte de identitate grecească falsificată, depistat de polițiștii de frontieră la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetățean irakian care a încercat să intre ilegal în România folosindu-se de o carte de identitate grecească falsificată.

În data de 07.06.2017, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind într-un autoturism condus de un cetățean grec, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităților elene.

Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului de călătorie prezentat, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare.

Astfel, s-a constatat că respectiva carte de identitate este falsificată prin lipirea unei alte fotografii peste cea originală, iar ștampila aplicată pe aceasta este redesenată.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au mai constatat că bărbatul este cetățean irakian, se numește Mustafa M., are 40 de ani și a apelat la această metodă deoarece nu deţinea documente pentru trecerea frontierei și intenționa să ajungă în Germania.

 Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.