News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Irakian cu carte de identitate grecească falsificată, depistat de polițiștii de frontieră la P.T.F. Calafat

Irakian cu carte de identitate grecească falsificată, depistat de polițiștii de frontieră la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetățean irakian care a încercat să intre ilegal în România folosindu-se de o carte de identitate grecească falsificată.

În data de 07.06.2017, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind într-un autoturism condus de un cetățean grec, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităților elene.

Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului de călătorie prezentat, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare.

Astfel, s-a constatat că respectiva carte de identitate este falsificată prin lipirea unei alte fotografii peste cea originală, iar ștampila aplicată pe aceasta este redesenată.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au mai constatat că bărbatul este cetățean irakian, se numește Mustafa M., are 40 de ani și a apelat la această metodă deoarece nu deţinea documente pentru trecerea frontierei și intenționa să ajungă în Germania.

 Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu