Mike Godoroja & Blue Spirit concertează, astă-seară, la Calafat


Mike Godoroja & Blue Spirit prezintă astă-seară, la Calafat, noul proiect: „Născut în România!” – „o experienţă rock-blues-folk surprinzătoare”. Spectacolul multimedia are loc cu începere de la ora 20.30, în centrul civic, pe platoul din faţa Casei de Cultură, şi face parte din turneul naţional 2017 cu acelaşi nume. «„Născut în România!” este proiectul mult aşteptat de mine… Aproape 20 de ani mi-au trebuit ca să înţeleg că ceea ce am eu de spus este aici şi „aici” înseamnă România», mărturiseşte solistul trupei.


După 20 de ani de sute de show-uri în toată ţara şi prezenţe notabile peste hotare, Mike Godoroja vă invită să fiţi spectatorii unui concept multimedia cu muzică originală. «Un show complet, cu momente teatrale şi multimedia, unic în România. Fiţi pregătiţi să faceţi cunoştinţă cu: 48 de instrumente rare în România şi în Europa, 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi, un set de 30 de unităţi de percuţie, 15.000 W de lumini inteligente şi 60 de module de ecran LED full HD», anunţă membrii trupei. Din componenţa acesteia fac parte Mike Godoroja – voce şi inspiraţie, Tibi Duţu – bassist, Vali Vătuiu – percuţionist, Călin Grigoriu – chitarist, Dorian Pîrvu – pianist şi Alin Păun – chitarist.

„Născut în România” este producţia prin care Mike Godoroja & Blue Spirit vor să spună povestea fiecăruia dintre noi, aducând un suflu nou. O schimbare spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul, country-ul şi tradiţionalele motive româneşti fuzionează cu elemente teatrale şi de artă vizuală. „A fi născut în România nu este o ruşine sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamţ sau coreean… Aici sunt părinţii şi copiii mei, sunt îngropaţi bunicii şi mătuşile mele, sunt prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate. Aici e spiritul lui Johnny Răducanu şi al lui Florian Pittiş, aici este publicul pe care îl iubesc şi îl cinstesc… Și asta nu e puţin lucru… înseamnă TOTUL!”, afirmă Mike Godoroja.

sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.