Autoturism căutat de autorităţile din Spania, descoperit la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean spaniol care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2016, căutat de autorităţile din Spania.

În data de 25.09.2017, în jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţile de frontieră un cetăţean spaniol, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, fabricat în 2016 și înmatriculat în Spania.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat faptul că autovehiculul în cauză figurează ca bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a achiziționat autoturismul în urmă cu câteva luni de la o societate comercială din Spania, în sistem leasing şi nu a mai plătit ratele aferente contractului.


Polițiștii de frontieră fac cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul de lux în valoare de aproximativ 250.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.