Advertisement

Autoturism căutat de autorităţile din Spania, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
marți, septembrie 26, 2017 | 18:24 Last Updated 2017-09-26T15:24:27Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat un cetăţean spaniol care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2016, căutat de autorităţile din Spania.

În data de 25.09.2017, în jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţile de frontieră un cetăţean spaniol, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, fabricat în 2016 și înmatriculat în Spania.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat faptul că autovehiculul în cauză figurează ca bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a achiziționat autoturismul în urmă cu câteva luni de la o societate comercială din Spania, în sistem leasing şi nu a mai plătit ratele aferente contractului.


Polițiștii de frontieră fac cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul de lux în valoare de aproximativ 250.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autoturism căutat de autorităţile din Spania, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement