News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi minori din Calafat, cercetați pentru comiterea a două furturi

Doi minori din Calafat, cercetați pentru comiterea a două furturi

Foto: arhivă
Ofițerii Biroului de Investigații Criminale au reușit să identifice autorii a două furturi comise la începutul lunii, în municipiul Calafat. 

Astfel, pe data de 3 octombrie, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în punctul de lucru al unei societăți comerciale din Calafat şi au sustras un telefon mobil şi o sumă de bani. După două zile, persoane necunoscute au furat scuterul unui bărbat din Calafat.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma cercetărilor făcute de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, autorii furturilor au fost identificați ca fiind trei minori cu vârstele cuprinse între 12 și 15 ani, doi din Calafat și unul din comuna doljeană Bistreț. 

Polițiștii doljeni au precizat că prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate, iar cei trei minori sunt cercetați pentru comiterii infracţiunii de furt calificat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu