Doi minori din Calafat, cercetați pentru comiterea a două furturi

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Foto: arhivă
Ofițerii Biroului de Investigații Criminale au reușit să identifice autorii a două furturi comise la începutul lunii, în municipiul Calafat. 

Astfel, pe data de 3 octombrie, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în punctul de lucru al unei societăți comerciale din Calafat şi au sustras un telefon mobil şi o sumă de bani. După două zile, persoane necunoscute au furat scuterul unui bărbat din Calafat.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma cercetărilor făcute de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, autorii furturilor au fost identificați ca fiind trei minori cu vârstele cuprinse între 12 și 15 ani, doi din Calafat și unul din comuna doljeană Bistreț. 

Polițiștii doljeni au precizat că prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate, iar cei trei minori sunt cercetați pentru comiterii infracţiunii de furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.