Advertisement

Se întrerupe circulaţia, marţi, pe podul Calafat – Vidin

Calafat News
luni, noiembrie 13, 2017 | 11:21 Last Updated 2017-11-13T09:21:19Z

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, marţi, 14.11.2017, între orele 11.15-12.15, circulația pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreținere și reparație.


În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.
Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât, la ridicarea restricției, controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.


De asemenea, recomandăm participanților la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la granița cu Bulgaria  și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Se întrerupe circulaţia, marţi, pe podul Calafat – Vidin

Trending Now

Advertisement