Advertisement

Patru persoane cu documente greceşti false, depistate la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, februarie 22, 2018 | 14:42 Last Updated 2018-02-22T12:42:36Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au depistat patru persoane, două femei şi doi bărbaţi, care au încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de cărți de identitate grecești false.

În data de 22.02.2018, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în țară, călătorind ca pasageri într-un autoturism condus de un cetățean grec, patru persoane, două femei și doi bărbați, care au prezentat la controlul de frontieră cărți de identitate cu însemnele autorităților elene.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea acestora, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că respectivele cărți de identitate sunt false.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au descoperit două pașapoarte autentice eliberate de autoritățile siriene pe numele persoanelor de sex feminin, precum și o carte de identitate cu însemnele autorităților franceze, falsă.

În cadrul cercetărilor preliminare, persoanele în cauză au refuzat să dea declarații pentru stabilirea adevăratei identități, precum și referitor la țara de destinație.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor patru, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceştia au fost preluaţi de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Patru persoane cu documente greceşti false, depistate la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement