News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Arestat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune

Arestat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune


Conform IPJ Dolj, ieri, 21 martie 2018, între orele 08:00-10:00, poliţişti din cadrul  Biroului de Investigaţii Criminale Calafat au organizat o acţiune pe linie de urmăriți și mandate, în municipiului Calafat. 

În cadrul activităților, oamenii legii l-au depistat pe Tiberiu S., de 27 ani, din Calafat, pe numele căruia Judecătoria Cluj-Napoca a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Doljeanul a fost condamnat printr-o hotărâre rămasă definitivă la 2 ani și 5 luni închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Tânărul fost încarcerat în Penitenciarul Craiova.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu