Arestat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune


Conform IPJ Dolj, ieri, 21 martie 2018, între orele 08:00-10:00, poliţişti din cadrul  Biroului de Investigaţii Criminale Calafat au organizat o acţiune pe linie de urmăriți și mandate, în municipiului Calafat. 

În cadrul activităților, oamenii legii l-au depistat pe Tiberiu S., de 27 ani, din Calafat, pe numele căruia Judecătoria Cluj-Napoca a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Doljeanul a fost condamnat printr-o hotărâre rămasă definitivă la 2 ani și 5 luni închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Tânărul fost încarcerat în Penitenciarul Craiova.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.