Arestat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Conform IPJ Dolj, ieri, 21 martie 2018, între orele 08:00-10:00, poliţişti din cadrul  Biroului de Investigaţii Criminale Calafat au organizat o acţiune pe linie de urmăriți și mandate, în municipiului Calafat. 

În cadrul activităților, oamenii legii l-au depistat pe Tiberiu S., de 27 ani, din Calafat, pe numele căruia Judecătoria Cluj-Napoca a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Doljeanul a fost condamnat printr-o hotărâre rămasă definitivă la 2 ani și 5 luni închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Tânărul fost încarcerat în Penitenciarul Craiova.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.